top of page
opkuis en afbraakwerken woningen

PROFESSIONELE OPKUIS VAN PARTICULIERE EN BEDRIJFSGEBOUWEN DOOR TEMMERMAN FRANKY IN OOST-VLAANDEREN

pijl
divider

ALLE METAALAFVAL IN ÉÉN KEER WEG

Weet u geen blijf met het oud ijzer of andere metalen in uw woning? Geen paniek! De ervaren medewerkers van Temmerman Franky in Gent verwijderen het probleemloos. Maar ook voor grotere opdrachten verpinken wij niet. Wij ontruimen bedrijfsgebouwen en halen volledige loodsen leeg. We verwijderen alle metaalafval en ontmantelen zelfs complexe metalen constructies. Die brengen we dan naar gespecialiseerde bedrijven waar alle metaal gerecycleerd wordt.

Wat uw vraag ook is, wij gaan vakkundig te werk en respecteren daarbij alle veiligheidsvoorschriften.

oude loods leeghalen
intro_home
afbraakwerken muren

OOK INBOEDELOPRUIMING EN AFBRAAKWERKEN

U kunt eveneens een beroep doen op Temmerman Franky voor het leegmaken van huizen na overlijdens. We ruimen de inboedel op en sorteren daaruit dan ook de oude metalen. Nadat de inboedel is weggehaald, kunnen we tevens de woning of het gebouw zelf aanpakken als u dat wenst. Zo kunnen we bepaalde afbraakwerken uitvoeren zoals bijvoorbeeld muren of plafonds slopen en oude radiatoren of verwarmingsketels uitbreken.

afbraakwerken aan muren van woning
down_grijs.png

WILT U GEBRUIKMAKEN VAN ONZE DIENSTEN VOOR INBOEDELOPRUIMING EN OPKUIS VAN GEBOUWEN? LAAT HET ONS WETEN VIA MAIL OF HET CONTACTFORMULIER. U HOORT SNEL VAN ONS OM UW OPDRACHT IN DETAIL TE BESPREKEN.

bottom of page